بازدید رییس دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی آران و بیدگل

در راستای اجرای طرح تحول سلامت صورت گرفت:

بازدید رییس دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی آران و بیدگل

در راستای اجرای طرح تحول سلامت، رییس دانشگاه به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از کارشناسان دفتر فنی به صورت سرزده از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان آران و بیدگل بازدید کرد.

به گزارش وب دا، در این بازدید که امروز پنج شنبه مورخ 9/2/95 صورت گرفت، دکتر محمد حسین اعرابی از بخش های مختلف بیمارستان سیدالشهدا، مرکز بهداشتی درمانی شهید بهشتی بازدید کرد.

وی ضمن گفتگو با پرسنل این مراکز در خصوص مسایل و مشکلات، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمت به مردم قرار گرفت و از زحمات صورت گرفته تقدیر کرد.

دکتر اعرابی، در ادامه از پروژه های در حال ساخت بیمارستان  96 تخت خوابی امام حسن مجتبی(ع)، بیمارستان 64 تختخوابی ثامن الحجج(ع) و مرکز سلامت جامعه شهید ساکنی این شهرستان نیز بازدید و در جریان روند پیشرفت عملیات فیزیکی این پروژه ها قرار گرفت و توصیه های لازم جهت تسریع در بهره برداری از این مراکز را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

منبع خبر: وب دا کاشان

بازدید سرزده دکتر اعرابی               بازدید سرزده دکتر اعرابی

ساعت : 8:44 -  روز  : شنبه  - 11 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :252