برگزاری جلسه هم اندیشی مسئولین و پرسنل آزمایشگاه

جلسه هم اندیشی مسئولین و پرسنل آزمایشگاه های تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و معاونین و مسئولین آزمایشگاه های دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل سرپرست شبکه  در ابتدا از خدمات و زحمات پرسنل آزمایشگاه قدردانی کرد.

دکتر مسعود دهقانی در ادامه یکی از مهمترین مشکلات مردم در منطقه را اعتماد سازی مناسب برشمرد و افزود: این امر نیاز به برنامه ریزی دارد.

سرپرست امور آزمایشگاه های دانشگاه نیز در این نشست ضمن قدردانی از برگزاری جلسه یکی از مشکلات آزمایشگاه را کمبود نیرو و تنوع در کار در چند زمینه مختلف و به طور همزمان بیان کرد.

مسئول امور آزمایشگاه های شبکه نیز در این نشست آمار عملکرد آزمایشگاه های تحت پوشش شبکه را ارائه داد.

در ادامه هر یک از مسئولین و شرکت کنندگان نظرات خود را در زمینه پیشرفت و کمک به بهبود کیفیت برای خدمت رسانی به مردم بیان کردند.

جلسه هماهنگی آزمایشگاه ها          جلسه هماهنگی آزمایشگاه ها

جلسه هماهنگی آزمایشگاه ها

ساعت : 11:11 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :163