30 مورد بازدید از داروخانه و کارخانجات کاشان و آران و بیدگل

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

30 مورد بازدید از داروخانه و کارخانجات کاشان و آران و بیدگل

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از بیست و سه بازدید از سطح داروخانه های شبانه روزی و روزانه و هشت بازدید از کارخانجات مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی در شهرستان کاشان و آران و بیدگل از ابتدای طرح ستاد نوروزی خبر داد.

به گزارش پورتال خبری کاشان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر حمیدرضا بنفشه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: با آغاز اجرای طرح ستاد نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال گذشته، افزایش نظارت و بازرسی از اماکن دارویی و تولیدات مواد غذایی در دستور کار این معاونت قرار گرفت.

وی افزود: این طرح با تشکیل ۳ تیم شامل بازرسی از داروخانه های خصوصی و دولتی، بازرسی از مراکز تولید مواد غذایی و همچنین کشیک آزمایشگاه مواد غذایی که توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو انجام شد.

دکتر بنفشه تصریح کرد: از ابتدای اجرای این طرح، کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو از داروخانه های شبانه روزی و کشیک در ایام نوروز و همچنین بیمارستان های تحت پوشش با هدف بررسی حضور مستمر و فعال مسئول فنی و ارائه مشاوره به بیماران توسط دکتر داروساز، رعایت شرایط نگهداری داروها در قفسه و یخچال داروخانه، عدم وجود داروهای خارج از فهرست داروهای رسمی ایران و سایر اقلام غیرمجاز، روند مناسب نسخه پیچی، قیمت گذاری صحیح و رعایت تعرفه‌های مصوب حق فنی نسخ، عدم نگهداری و فروش داروهای تاریخ گذشته در داروخانه و رعایت حقوق بیماران بازرسی به عمل آوردند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اظهار داشت: در چهار روز ابتدای نوروز نیز 8 مورد بازدید از واحدهای تولید مواد غذایی با هدف نظارت بر عملکرد واحد های تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی صورت گرفته است.

به گفته وی، در طول تعطیلات، بازدید و کنترل مراکز به طور مستمر ادامه خواهد داشت.

لازه به ذکر است، نصب بنر با محوریت آشنایی با نشان سازمان غذا و دارو، ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج و همچنین اطلاع رسانی با عنوان ‹‹توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت ها در ارتباط با ایام نوروز ›› در پرتال معاونت غذا و دارو از دیگر فعالیت های این معاونت در ایام نوروز است.

ساعت : 8:8 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :30