تودیع و معارفه رئیس بیمارستان

آیین تکریم و معارفه رییس بیمارستان سیدالشهدا(ع)

آیین تکریم و معرفه ریاست بیمارستان سید الشهدا(ع) آران و بیدگل با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان در سالن شهید استادی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این آیین دکتر سعید احسنی رئیس بیمارستان سید الشهدا (ع) تکریم و دکتر علی یوسفیان به عنوان رئیس جدید بیمارستان سید الشهدا معرفی گردید.

بنا بر این گزارش مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این آیین ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان از زحمات آقای دکتر سعید احسنی در طول زمان تصدی رئیس بیمارستان قدردانی و برای آقای دکتر علی یوسفیان آرزوی موفقیت کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات دکتر احسنی در زمان مدیریت ایشان برای دکتر یوسفیان آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه دکتر علی یوسفیان معاون درمان و رئیس بیمارستان سید الشهدا(ع) نیز در سخنانی عناوین برنامه های خود را در بیمارستان بیان کرد و از همه همکاران در بیمارستان خواست تا در این زمینه برای پیشبرد اهداف و رضایت بیماران همکاری صادقانه داشته باشند.

در پایان دکتر احسنی در سخنانی از کلیه پرسنل بیمارستان قدردانی کرد و هدایایی که از طرف مدیران و پرسنل تهیه شده بود به ایشان تقدیم گردید.

تودیع و معارفه رئیس بیمارستان          تودیع و معارفه رئیس بیمارستان

ساعت : 12:16 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :56