معارفه معاونت درمان

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاون درمان شبکه بهداشت و درمان با حضور مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست  و جمعی از مدیران حوزه ستادی دانشگاه و مدیران و پرسنل شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در سالن کنفرانس شبکه در تاریخ 29/7/97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه بهداشت و درمان در این آیین، از خدمات ارزنده دکتر علی یوسفیان در زمان تصدی سرپرستی معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان قدردانی و برای دکتر محمد رضا افاضل در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر اعظم باقری در ادامه گفت: امیدواریم بتوانیم به یاری خدا با ایجاد یک تیم مدیریتی موفق گام های موثری را در زمینه ارتقاء بهداشت و درمان منطقه برداریم.

مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز در سخنانی از خدمات ارزنده دکتر یوسفیان تقدبر و برای آقای محمد رضا افاضل آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه دکتر علی یوسفیان در سخنانی گزارشی از حوزه معاونت درمان شبکه را تصریح کرد و برای دکتر افاضل آرزوی موفقیت کرد.

محمد رضا افضل سرپرست جدید معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ضمن قدردانی از مدیران دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان گفت: آرزوی ما این است که بتوانیم در حوزه درمان با کمک همه همکاران گرامی گام های موثری را برداریم .

معارفه معاونت درمان          معارفه معاونت درمان

ساعت : 9:17 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :33