اخبار اورژانس 115

برگزاری نشست رییس دانشگاه با واحد فوریت های پزشکی آران و بیدگل

نشست رییس دانشگاه با واحد فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل روز سه شنبه مورخ 12/5/95 در سالن شهدا ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه مسائل و مشکلات واحد فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بررسی و دستورات لازم جهت پیگیری آن توسط دکتر اعرابی صادر شد.

این گزارش حاکیست: در این نشست معاونت توسعه دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و مسوولین مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 11:14 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  5 / 1395 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :127