فایلها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های آردی به غیر از پاستا
- دستورالعمل اجرایی غنی سازی آرد گندم با آهن و اسیدفولیک
- ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس، عرفیات و عصاره گیاهی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
- ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غالت
- ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آبمیوه، آب سبزیجات و صیفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت، کنسانتره و پوره
- ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی ها ( تازه، خشک، منجمد)
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- ضابطه فنی و بهداشتی کارخانجات تولید کننده قند و شکر
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (ماکارانی، پاستا، انواع رشته)
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین