امروز : 01 آذر 1403
معصومه اصلاحی
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
کارشناس ارشد تغذیه


شرح وظایف کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • بازرسی از واحدهای تولیدی تحت پوشش مطابق برنامه از پیش تعیین شده
  • نمونه برداری ادواری از محصولات تولید شده در واحدهای تولیدی تحت پوشش
  • پیگیری نواقص موجود در واحدهای تولیدی
  • پیگیری و انعکاس روند رفع نواقص اعلام شده توسط کارشناسان مدیریت غذا
  • پیگیری و اجرای دقیق مفاد بخشنامه ها، دستورالعمل ها و مکاتبات ارسالی از مدیریت غذا
  • تکمیل و ارسال فرم های آماری مطابق با فرم های ارسالی بصورت ماهانه
  • انجام بازدید استعلام تاسیس کارخانجات
  • رسیدگی به شکایات واصله
  • شرکت در دوره های آموزشی
  • انجام امور مربوط به توقیف، معدوم محصولات و پلمب خطوط تولید مطابق با دستورالعمل های مدیریت نظارت بر مواد غذایی
  • انجام امور مربوط به طرح های PRPs ،PMS ، امتیازبندی کارخانجات و...
  • مشارکت در انجام امور اطلاع رسانی در حوزه غذا (تهیه پمفلت، بروشور و...)
  • انجام کلیه فعالیت های مرتبط با برنامه استراتژیک
  • انجام کلیه امور تفویض اختیار شده توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه